Meer resultaten voor uitgaan leiden

 
 
uitgaan leiden
Uitgaan Leiden Toerisme.
Uitgaan in Leiden. Leiden is een van de meest levendige steden in Nederland, het stikt er van de theaterzalen, kroegen, discotheken en andere uitgaansgelegenheden. Om het voor u als bezoeker overzichtelijker te maken hebben we informatie voor u over twee soorten uitgaan: het traditionele uitgaan kroegen, discotheken en cafes met muziek en het culturele uitgaan theater, voorstellingen en cabaret.
uitgaansagenda amsterdam
Single Café Leiden. Uitgaan singles 35 Single Events.
vink in de ticketshop aan: Meer info ontvangen, dan blijf je op de hoogte van het event. Vanavond geen tijd? Kijk verder voor meer singlecafés en singlepartys! Bevestigen voor Single Café Leiden. Uitgaan singles 35 om opmerkingen toe te voegen!
beveiligingscamera voor buiten
Uitgaan Leiden Stad van Ontdekkingen.
Dans de sterren van de hemel en/of geniet van een lekker drankje aan de bar. Het kan allemaal in Leiden! Lange Mare 39-41 2312 GP LEIDEN. Hoogstraat 1a 2312 JA LEIDEN. Breestraat 50 2311 CS LEIDEN. Marktsteeg 8 2312 CS LEIDEN.
Stelpoot
Uitgaan.
Uitgaan in Leiden. Leiden kent ontelbaar veel kroegen en clubs, op elk straathoek kun je wel een drankje doen. Maar wat zijn nu de populairste? En waar vind je alle studenten? Annies is een van de populairste plekken om een drankje te doen en dan met name in de zomer.
zonnebanklampen
Uitgaan in Leiden Leiden Holland.com.
Uitgaan in Leiden. Uitgaan in Leiden. 1.693 keer bekeken. Uitgaan in Leiden. Leiden is een studentenstad en dat betekent volop horecagelegenheden waar u kunt drinken en dansen. De volgende cafés, terrassen, clubs en bioscopen moet u in gedachten houden als u een avond uit wilt gaan in Leiden.
Studentendiscotheek Hifi.
Op vrijdag 6 juli zal dit spektakel om 12.00 losbarsten op de Universitaire sportvelden. Het terrein zal gepimpt worden tot een waardige festivallocatie. Niet alleen de locatie is extreem gunstig, ook de line-up is iets waarbij je je vingers kan aflikken.
Odessa A place to dance.
De Leidse studentenkroeg aan de Hogewoerd heeft de ruimte van buurman Mas Y Mas erbij gekregen. Van danscafé Mas Y Mas is weinig meer over. Op de vloer ligt bouwpuin, stof dwarrelt naar beneden. Een jongen staat klaar om met een hamer.
Leiden vandaag uitjes Activiteiten, uitgaanstips en dagje weg in Leiden Uitgaan Leiden.
Voor een avondje uit kunt u naar een van de bioscopen of theaters die Leiden rijk is, zoals het Plantsoentheater of de Leidse Schouwburg. In onderstaand overzicht vindt u uitgaanstips voor een dagje weg, evenementen en activiteiten. Kies de gewenste categorie.
Leidsch.nu Uitgaan en recreatie in Leiden.
Rijksmuseum voor de geschiedenis van de Natuurwetenschappen. Verschillende muziekstijlen in het LVC. Leiden City Events. De leukste dagarrangementen in Leiden. Sport Vrije tijd. Sport Vrije tijd. Met zijn 100 jaar is Sporting Trigon springlevend. Een professioneel Leids gezelschap van theatermakers.
Agenda leiden.
Uitgaan op vrijdag 10 november 2017 in Leiden. 90's' Now 2300.: de Nobel, Leiden NL. Uitgaan op vrijdag 17 november 2017 in Leiden. de Nobel, Leiden NL. Uitgaan op zaterdag 18 november 2017 in Leiden. 104 Champion Sound vs High Tea 2300.:

Contacteer ons