Meer resultaten voor theater rotterdam

 
 
theater rotterdam
Luxor Theater Rotterdam Ticketshop Eventim.
Informatie over de locatie. Het Luxor Theater is een theater in Rotterdam. Dit theater opende in 1917 zijn deuren aan de Kruiskade. Oude Luxor Theater. Op 22 december 1917 opende het oude Luxor Theater aan de Kruiskade zijn deuren. Daarmee was het theater het 17de bioscooptheater in de Maasstad.
theaterschool rotterdam
Theater Zuidplein.
Albüm Tanitim Gecesi. Sfeervol debuutconcert van troubadour Ercan Es. Bekijk alle voorstellingen. Meer dan een theater. Theater Zuidplein is het podium van NU met theater dat je raakt. 3083 CW Rotterdam. Kassa 31 010 20 30 203. Meer over Theater Zuidplein.
amsterdam theater agenda
Ro Theater.
Wel een dramaturg, geen dramaqueen. Met het ontstaan van een nieuw stadstheater wilt Theater Rotterdam een blijvende, krachtige en gezamenlijke stempel drukken op de stad en het theater. Hiervoor is de functie van een stadsdramaturg in het leven geroepen, ingevuld door Hajo Doorn.
theater amsterdam
Nieuwe Luxor Theater Uitagenda Rotterdam.
De theatervoorstellingen lenen zich ook goed voor groepsboekingen en bedrijfsuitjes, vanaf 10 personen tot maximaal 1.535 personen. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk, waarin een voorstelling met bijvoorbeeld een borrel of diner wordt gecombineerd. Luxor Theater Rotterdam ligt direct naast Metrostation Wilhelminaplein en ook de tram stopt min of meer voor de deur.
theater gordijnen
Theater Babel Rotterdam.
welkom bij Theater Babel Rotterdam. Het rotterdamscentrumvoortheater en Theater Maatwerk gaan vanaf nu verder onder een nieuwe naam Theater Babel Rotterdam, gezelschap Academie. Met het gezelschap maken wij inclusieve theaterproducties voor regulier publiek, onderwijs en specifieke doelgroepen. Onze academie is een leerwerkomgeving voor iedereen die inclusief theater maakt of wil leren maken.
theater amsterdam
Jeugdtheaterschool Hofplein Rotterdam.
Rotterdam Delfshaven, Capelle ad IJssel, Barendrecht, Breda, Goeree-Overflakkee, Hillegersberg, Hoeksche Waard, Bergschenhoek, Nesselande, Roosendaal, Rotterdam-zuid, Voorne, Hoogvliet, Rotterdam Noord, Krimpen ad IJssel. 8 t/m 11. Theaterlessen Practice 12. Rotterdam Delfshaven, Capelle ad IJssel, Barendrecht, Breda, Goeree-Overflakkee, Hillegersberg, Bergschenhoek, Nesselande, Roosendaal, Rotterdam-zuid, Voorne, Hoogvliet, Rotterdam Noord.
Rotterdam
Theater Walhalla Programma.
Theater Walhalla is een intiem theater voor de grote namen in het kleine circuit. en vice versa! 3072 ZP Rotterdam / Katendrecht. 010-215.2276 Ma t/m vrij tussen 1000: 1600.: 3072 AN Rotterdam / Katendrecht. 010-215.2276 Ma t/m vrij tussen 1000: 1600.:
Rotterdam
Theater Rotterdam Ro Theater.
Wij zijn Theater Rotterdam. We maken theater, tonen theater en leiden de nieuwste generatie makers op. Thuis in Rotterdam en op tournee door Nederland en Europa. Theater Rotterdam staat voor grensverleggend, vaak interdisciplinair theater dat verschil, diversiteit en veelvormigheid wil vieren.
Rotterdam
Raad voor Cultuur BIS.
De aanvraag is gebaseerd op artikel 3.8 van de Subsidieregeling culturele basisinfrastructuur 2017 2020. Stichting Theater Rotterdam hierna: Theater Rotterdam is ontstaan uit een fusie van het Ro Theater, de Rotterdamse Schouwburg en Productiehuis Rotterdam. Theater Rotterdam produceert en programmeert grootstedelijk geïnspireerd, internationaal theater en ontwikkelt autonoom functionerend talent.
Rotterdam
Melle Daamen algemeen directeur Theater Rotterdam Ro Theater.
Over Theater Rotterdam. Theater Rotterdam is het nieuwe stadstheater van Rotterdam en ontstaat uit de fusie van Rotterdamse Schouwburg, Ro Theater, Productiehuis Rotterdam, met acteurscollectief Wunderbaum als eerste alliantiepartner. Een nieuw stadstheater vanaf 2017 voor grootstedelijk geïnspireerd, internationaal én interdisciplinair theater.
Rotterdam

Contacteer ons